En del af J.O. Byggefirma ApS →

Energibesparelse

Mange danskere har de senere år energioptimeret deres bolig og har samtidig haft glæde af håndværkerfradraget, og i mange tilfælde med betragtelige besparelser på varme- og elregningen. Med professionel og autoriseret ROCKWOOL isolering får du et bedre indeklima i din bolig, og som medvirker til at øge boligens værdi, både ved salg og omlægning af lån.

 

Tilstandstjek af dit hus

Udfør et online tilstandstjek af dit eget hus igennem ROCKWOOL Energiberegner, og se hvor mange penge du kan spare ved energioptimering – Klik her

Eksempelvis bruger en villa på 150 m² med tom hulmur ca. 1.500 liter fyringsolie mere end nødvendigt, og med olieprisernes store prisstigninger, er det ikke småpenge her er tale om. Hertil kommer også de store miljøbesparelser, og i den forbindelse har ROCKWOOL beregnet, at en hulmursisolering af f.eks. 150 m² ydervæg sparer atmosfæren for helt op til 4,8 ton CO2 om året.

Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS er et Autoriseret Indblæsningsfirma og ved hjælp af attraktiv energiaftale med Energibolig.dk giver det vores kunder adgang til den tilskudspulje, der er et led i regeringens energihandlingsplan. Der er ydermere mulighed for finansiering over elregningen og vi er behjælpelige med ansøgningspapirerne. Hvis du tror, at en hulmursisolering er en omstændelig affære er dette sjældent tilfældet, da det ofte er klaret på en enkelt dag.

Vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

Ring til
os på:

20 23 78 80

Beregn din besparelse på efterisolering af
dit hjem

Beregn her

Få et tilbud

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik

Top