En del af J.O. Byggefirma ApS →

Etageadskillelser isoleres med ROCKWOOL Hulrumsfyld

Indblæsning i etageadskillelsen foregår via indblæsningshuller som lukkes efterfølgende med galvaniserede riste. Dog vil det i enkelte tilfælde være mere hensigtsmæssigt at foretage indblæsningen igennem ydermuren, hvor sten udfor etageadskillelsen udtages. Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget.

Efterisolering af etageadskillelse giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk og dermed giver en forbedret komfort. Et eventuelt lerindskud i bjælkekonstruktionen forhindrer ikke en effektiv efterisolering.

ROCKWOOL Hulrumsfyld er granulat fremstillet af dimensionsstabilt, fugt- og vandafvisende ROCKWOOL stenuld og anvendes til indblæsning i hulmure og etageadskillelser samt built-up tage. I huse med hule mure indblæses ROCKWOOL Hulrumsfyld sædvanligvis ind udefra og uden gener for beboerne. Det lette stenuldsprodukt bliver presset sammen til et fast, ensartet og varmeisolerende lag og kommer ud i selv de vanskeligste kroge i muren.

ROCKWOOL Hulrumsfyld bruges også til manuel udlægning i forbindelse med udbedring af eksisterende isolering. Indblæsningen udføres af Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer landet over.

Vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

 

Demonstration

     

Ring til
os på:

20 23 78 80

Beregn din besparelse på efterisolering af
dit hjem

Beregn her

Få et tilbud

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik

Top