En del af J.O. Byggefirma ApS →

Hulmursisolering med ROCKWOOL Hulrumsfyld

Til indblæsning af ROCKWOOL Hulrumsfyld anvendes en særlig indblæsningsmaskine. Indblæsning foregår ved at udtage sten i ydermuren med 1½-2 meters mellemrum i top og bund. Det er gennem disse huller, indblæsningen foregår. Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget. Hvis hulmuren i forvejen er isoleret med ROCKWOOL Batts kan disse ofte sammenpresses til ca. det halve og er det f.eks. Glasuld Batts kan disse sammenpresses til ca. en tredjedel.

Det er en væsentlig pointe, at ROCKWOOL Hulrumsfyld har en densitet på 70 kg/m3, hvilket er væsentligt mere end de konkurrerende produkter på den danske marked. Det betyder, udover en forbedret isoleringsevne end konkurrerende produkter, at der også bliver tale om en større lyddæmpning i ydermuren, som medfører en forbedret akustik i boligen – og en klar pointe, hvis boligen f.eks. ligger i nærheden af trafikstøj.

 

Hør mere om hulmursisolering med ROCKWOOL

Skulle du alligevel være i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS og høre mere. Vi giver gerne råd og vejledning, der kan sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag, også inden du har lavet en aftale med os.

Vi har efterhånden mange vellykkede projekter bag os i Midtjylland, her iblandt Silkeborg, Skanderborg, Hasselager, Aarhus, Hinnerup og Sabro, og oplever ofte henvendelser langvejs fra, båret frem af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at finde den optimale isoleringsløsning for dig og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!

ROCKWOOL Hulrumsfyld er produceret af fugt- og vandafvisende stenuldsgranulat, der desuden er dimensionsstabilt. Hulrumsfyld blæses ind i hulmure, etageadskillelser og built-up tage. Fyldet blæses ind udefra og bliver presset sammen sådan, at laget er både fast og ensartet. Det giver et varmeisolerende lag og er muligt at få ud i selv de vanskeligste kroge af hulmuren. ROCKWOOL Hulmursfyld bruges også, når den isolering der allerede er i muren ikke er nok.

ROCKWOOL Hulrumsfyld bliver udført af Autoriserede ROCKWOOL Indblæsningsfirmaer over hele landet og vær opmærksom på, at ROCKWOOL A/S er den eneste aktør i isoleringsbranchen som udfører en storstilet stikprøvekontrol med kvaliteten af det udførte isoleringsarbejde.

 

Demonstration

       

Ring til
os på:

20 23 78 80

Beregn din besparelse på efterisolering af
dit hjem

Beregn her

Få et tilbud

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik

Top