En del af J.O. Byggefirma ApS →

Isolering

Gennem mere end 75 år har ROCKWOOL stået for innovation og nytænkning i isoleringsbranchen. Men kvalitetsprodukter alene gør det ikke. En væsentlig del af en god isoleringsløsning er kvaliteten af det udførte håndværk. Selv små udførelsesfejl kan få stor betydning for varmeregningen og ødelægge forudsætningerne for et lavt energiforbrug og et godt indeklima. En professionelt udført ROCKWOOL isolering kan skabe værdi på mange måder. Både for din familie og dit hus, hvor I fremover har en mindre varmeregning og huset har herved opnået en værdistigning og endelig kan det være med til at skabe et bedre indeklima. Derfor bør du seriøst overveje, om dit hus kan have behov for en professionel ROCKWOOL efterisolering. Et gennemført isoleringsprojekt består som regel af flere ting. Det kan være nye og tætte energivinduer, isolering af krybekælder, hulmursisolering, loftsisolering og isoleringsplader til vægge og loft, eller reparation af utætheder i taget, men det kan også være mange andre ting.

Hos Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS gennemgår vi dit hus og giver dig et tilbud på den bedste løsning for isolering i netop dit hus. Vi udfører alt arbejde indenfor isolering udelukkende med isoleringsprodukter fra ROCKWOOL A/S. Når du benytter Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS som Autoriseret ROCKWOOL Partner til dit isoleringsprojekt, får du en kvalitetsløsning, hvor kun certificerede isoleringsprodukter kombineres med den bedste faglige udførelse. Det betyder, at den investering du foretager giver den størst mulige energibesparelse – både på kort og lang sigt.

 

Der er penge at spare med isolering

Lader du Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS klare arbejdet, er der mange penge at spare med den rette isolering omend vi snakker om isolering af loft, hulmur, etageadskillelse eller fladt tag. Vi har 100 procent fokus på isolering og kan derfor hurtigt og effektivt finde frem til den optimale løsning for dig. Vores store erfaring samt viljen og evnerne til hele tiden at være på forkant med den hurtige udvikling indenfor isolering, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi ser gerne, at du ser os som en sparringspartner, der kan hjælpe dig til en løsning, der tjener sig ind igen på sigt. En løsning som både øger og sikrer den samlede værdi af dine investeringer.

 

Hvad betyder det at være et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma?

Et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma er en særlig kvalificeret håndværksvirksomhed, der forpligter sig til at opfylde en række kvalitetskrav. Det gælder alt lige fra uddannelse, rådgivning og specifikation af løsning til faglig udførelse samt garanti og efterkontrol. Alt sammen ting, der giver dig sikkerhed for en god isoleringsløsning.

Som Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma opfylder Silkeborg Lofts- & Hulmursisolering ApS følgende krav:

• Er medlem af Byg Garanti.
• Følger sagskendelser fra Byggeriets Ankenævn.
• Overholder dansk arbejdsmarkedslovgivning og dansk overenskomst.
• Deltager i den obligatoriske uddannelse og træning via ROCKWOOL uddannelsesprogram.
• Er underlagt stikprøvekontrol af de udførte isoleringsopgaver.
• Udsteder attest på den udførte isoleringsopgave, der kan tjene som dokumentation sammen med bygningens øvrige papirer.

Ring til
os på:

20 23 78 80

Beregn din besparelse på efterisolering af
dit hjem

Beregn her

Få et tilbud

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik

Top